6 pratik bilgiyle mükemmel oje sürün!

Rengarenk ojeleri sürerken zorlanıyorsanız ve tırnaklarınızın kusursuz görünmesini istiyorsanız bu haberimiz tam size göre! Doğru oje sürmenin püf noktalarını öğrenerek mükemmel tırnaklara sahip olabilirsiniz.

24.08.2020
1.021
6 pratik bilgiyle mükemmel oje sürün!
REKLAM ALANI

Renk renk ojeler, kadınların vazgeçilmezi. Ancak, oje sürerken yapılan bazı hatalar, ojenin kusursuz görünmesine engel oluyor. Yüksek topuklar ekibi olarak sizler için hazırladığımız haberimizi okuyarak, doğru oje sürmenin püf noktalarını öğrenebilir, kusursuz görünen tırnaklar elde edebilirsiniz.

ARA REKLAM ALANI

Kusursuz oje nasıl sürülür?

Ojenin kusursuz görünmesi için ilk şart, tırnakların bakımlı olmasıdır. Tırnak bakımına özen gösterdiğiniz takdirde istediğiniz renk ojeyi tercih edebilirsiniz. Güzel tırnaklar için, manikür yaptırmak şart değildir. Evde kendi imkanlarınızla güzel ve bakımlı ellere sahip olabilirsiniz. İşte kusursuz oje sürmenin püf noktaları:

  • Öncelikle tırnaklarınızı dilediğiniz boyda kesin ve uçlarını törpüleyin. Böylece, pürüzsüz tırnaklarınız olacak ve oje daha güzel görünecektir.
  • Tırnaklarınızın yüzeyinde bulunan pürüzleri temizleyin. Diş fırçası yardımıyla tırnaklarınızı fırçaladıktan sonra tırnaklarınızı durulayabilirsiniz.

  • Oje sürmeden önce mutlaka bir baz uygulayın. Oje bazı, tırnak koruyucu özelliğe sahiptir. Böylece tırnaklarda oluşabilecek sararmaları ve oje izlerini önleyebilirsiniz.
  • Oje sürmeye başladığınızda fırçaya gelen oje miktarına dikkat etmelisiniz. Fırçaya fazla oje almak, ikinci katı sürmenizi zorlaştırır ve kalın bir tabaka oluşturur. Ojenizin kuruması çok uzun sürer.

  • Ojeyi, tırnak diplerinden başlayarak önce sol, sonra sağ, son olarak da ortaya sürün. Yani 3 fırça darbesi tırnağınıza oje sürmeye yetecektir.
  • Özellikle renkli oje uygularken, tırnak kenarlarına taşma yaşanıyor. Böyle bir durumda, kulak temizleme çubuğundan yardım alabilirsiniz. Kulak çubuğunu aseton batırarak, taşan ojeleri temizleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:

Ojenizi tırnak şeklinize göre seçin

Oje lekelerini çıkarmak için yöntemler

Ojenin kalıcı olması için yöntemler

REKLAM ALANI
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.