5 dakikada makyaj için 5 pratik öneri

5 dakikada makyaj için 5 pratik öneri;Hızlıca hazırlanıp dışarı çıkmanız gerekiyorsa, hayatınızı kolaylaştıracak 5 pratik makyaj önerimiz var! Sadece 5 dakikada daha güzel ve çekici

24.08.2020
995
5 dakikada makyaj için 5 pratik öneri
REKLAM ALANI

Hızlıca hazırlanıp dışarı çıkmanız gerekiyorsa, hayatınızı kolaylaştıracak 5 pratik makyaj önerimiz var! Sadece 5 dakikada daha güzel ve çekici görünebilirsiniz. Haydi, hemen başlayalım!

Cildinizi temizleyip nemlendirin!

Pürüzsüz makyajın sırrı, cildinizi temizleyip nemlendirmekte saklıdır. Bir dakika cildinizi temizleyin, size en uygun kremle nemlendirin. İşte, makyaj için tual hazır!

ARA REKLAM ALANI

Kusurları gizleyip canlandırın!

Tercihinize göre fondöten veya BB kremi, cilt rengini eşitlemek için kullanın. Makyaj süngerini hafifçe ıslatıp uygulama yaparsanız, daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gözlerinizi ön plana çıkarın!

Kirpiklerinizi belirginleştirmek, ifadenizi daha güçlü ve çekici kılar. Bir kat maskarayı üst kirpiklerinize sürün. Hafifçe kuruması için on saniye kadar bekletin. İkinci kat maskarayla mükemmel bitişi tamamlayın. İsterseniz, ince bir çizgi halinde eyeliner sürüp makyajı zenginleştirebilirsiniz.

Cildinizi renklendirip gençleştirin!

Allık, daha genç ve canlı bir görünüme sahip olmanıza yardım eder. Cilt renginize göre pembe veya şeftali tonlarında allığı, orta boy makyaj fırçası yardımıyla elmacık kemiklerinize uygulayın. Bütünlük yakalamak için çene ve alnınıza hafif miktarda allık sürün.

Dudaklarınıza sihirli dokunuş!

Biz, ‘Yüksek Topuklar’ ekibi olarak likit mat rujları çok seviyoruz! Kolayca sürülüyor, gün boyucu kalıcılık sağlıyor, dudakları daha dolgun gösteriyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.