Kediye kıyma verdiği için doktor eşinden dayak yedi!

Samsun’un Alaçam Devlet Hastanesi’nde görevli Opr. Dr. M.O.İ., iddiaya göre, meslektaşı olan eşi F.İ.’yi kediye kıyma verdiği gerekçesiyle darp edip, evden kovdu. Darp edilen kadın doktor F.İ, eşinden şikayetçi oldu. M.O.İ.’nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı için 5 kez polis merkezine giderek ifade verdiği de öne sürüldü.

24.08.2020
1.564
Kediye kıyma verdiği için doktor eşinden dayak yedi!
REKLAM ALANI

Samsun’un Bafra ilçesi Mevlana Mahallesi’nde 22 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, F.İ. isimli kadın doktor, kendisi gibi doktor olan eşi M.O.İ. ile markette alışveriş yaptı. Marketten çıkan F.İ. eve giderken, yolda gördüğü kediye marketten aldıkları kıymadan bir parça verdi. Eşinin kediye kıyma vermesine öfkelenen M.O.İ., eve geldiklerinde eşi F.İ’yi darp edip, evden kovdu. Evden kovulan kadın doktor, şikayetçi oldu.

“HAK ETMEDİĞİM ŞİDDETE MARUZ KALDIM”

Polise ifade veren kadın doktorun, “Eşimle marketten alışveriş yaptık. Marketten çıktığımızda eve doğru ilerlerken bizimle birlikte yürüyen sokak kedisine aldığımız kıymadan bir parça verdim. Eşim bunu görünce bir anda bana bağırmaya başladı. Eve gidince de beni darp ederek evden attı. Hak etmediğim bir şiddete maruz kaldım. Şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

ARA REKLAM ALANI

5 KEZ DAHA KARAKOLLUK OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Kadının şikayeti üzerine polis, Opr. Dr. M.O.İ.’yi gözaltına aldı. Şüpheli doktor ifadesinin ardından serbest bırakılırken, eşi ise ilçeden ayrıldı. Opr. Dr. M.O.İ.’nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı için 5 kez polis merkezine giderek ifade verdiği de öne sürüldü.

REKLAM ALANI
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.